Mannen in de Praktijk is het resultaat van een jarenlang gekoesterde wens om mannen te helpen bij het verwerken van seksueel misbruik. Als ervaringsdeskundige weet ik welke impact de gevolgen van seksueel misbruik hebben en wat voor schade het kan aanrichten. Ik heb alles wel gezien of gehoord, dus waar je ook mee rondloopt, je kunt bij mij terecht.

 

De afgelopen jaren heb ik de opleiding Traumaseksualiteit afgerond bij Expertise Centrum Traumaseksuologie van Peter John Schouten. Mijn kracht is het zien van de man achter het masker zonder te oordelen en je te helpen alles in het licht te zetten. Ik ben scherp en direct en ik geloof dat op de spannende innerlijke plekken de grootste winst en verwerking te halen valt, dus ik draai nergens om heen. Dat is soms confronterend, maar ik help je om als man dan te blijven staan. Vandaar de quote hierboven in de banner. 

 

Ik wil me er graag voor inzetten om mannen weer man te laten zijn op een manier dat je van waarde bent voor jezelf en anderen. Ik kan je helpen het seksueel misbruik te verwerken en je eigen identiteit terug te vinden. Op die manier kun jij als man weer je plek innemen in de praktijk als betrouwbare partner, als liefhebbende vader of als goede vriend. Een stevige man die sterk in z'n schoenen staat, eigen grenzen bewaakt en die van anderen. Een moedige strijder op jouw manier, vanuit jouw kracht. Een man van respect om trots op te zijn!